Nieuwe collega’s (gezocht)

Home> Nieuwe collega’s (gezocht)

Om onze projecten ‘in de lucht’ te houden, hebben wij de afgelopen periode ons team flink versterkt. Martijn Baars werkt al ruim een jaar voor ons, maar was al die tijd nog extern gedetacheerd als Water Manager. Sinds kort is hij medeverantwoordelijk voor het samenstellen van onze installaties in onze werkplaats. Daarnaast adviseert hij in- en extern qua waterzuiveringsoplossingen en staat hij samen met onze mensen van de werkvoorbereiding en werkplaats borg voor het verder professionaliseren van onze zuiveringen naar industrieel niveau.

Niet alleen qua projectleiding hebben wij ons team versterkt, ook qua monteurs verjongen wij ons team. Sinds kort hebben wij twee nieuwe junior monteurs in onze groep: Carl Geerlings en Ferry Kourer. De mannen worden nu in onze werkplaats opgeleid en zullen uiteraard ook buiten op de projecten gaan helpen. Daarnaast helpt Arthur Rensen ons de komende tijd om ons Materieel Beheer Systeem volledig te automatiseren. Even een korte introductie.

 

Ferry Kourer

Ferry werkt nu ruim een maand bij HMVT als monteur, na een aantal jaren bij het Dolfinarium te hebben gewerkt.

Ferry: ‘Het werk is hartstikke leuk, leuke collega’s, afwisselend en super-technisch, precies wat ik graag wilde en zocht!’

 

 

Carl Geerlings

Carl werkte bij start van de coronacrisis net bij ons en toen moesten wij hem helaas laten gaan. Maar hij wilde graag terugkomen, dus sinds deze maand is hij weer van de partij!

Carl: ‘Back in Business, ik heb het hier prima naar mijn zin en hoop nog veel te kunnen leren’.

 

 

Arthur Rensen

Last but not least hebben we sinds enige tijd ook Arthur onder ons. Arthur komt ons helpen met één van de meest uitdagende klussen binnen onze club: het opzetten en vullen van een nieuw materieelbeheersysteem. Het oude MBS-systeem omvat enkel saneringsinstallaties, in het nieuwe Track & Trace-systeem willen we elk item dat we hebben van een barcode voorzien en registreren.

Arthur: ‘Tjonge, het is meer werk dan ik dacht, maar wel leuk’

 

Gezocht

Ter versterking van ons Belgische team zoeken wij nog een ervaren, senior projectleider om ons milieuteam te versterken. Klik hier voor meer informatie en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!