Missie

Home> Over ons> Missie

HMVT wil een toonaangevende partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale milieutechnische oplossingen voor zuivering van bodem, water en lucht.

Ondernemend
HMVT heeft ambities als het gaat om de vormgeving van de wereld om ons heen. Ons uitgangspunt? Werken in een wereld vol mogelijkheden! Dat betekent voor ons kansen benutten en weloverwogen risico’s nemen. Niet vastroesten in gebaande paden, maar zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of simpelweg een efficiëntere methode. 

Dynamiek bereik je nooit alleen, dus ondernemen doen we met elkaar. Als medewerkers onderling én samen met opdrachtgevers en partners. 

Mens & klantgericht
Onze opdrachtgevers geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn ons kapitaal. Bovendien staat de mens centraal in de leefomgeving waar wij aan werken. Ons doel: een tevreden klant! Om dat te realiseren, bieden we meer visie met oog voor realiteit. Dus we zijn resultaatgericht, maar letten óók op maatschappelijke belangen, milieu, de (financiële) speelruimte en de mens achter het werk. Voor ons is investeren in duurzame relaties daarom heel vanzelfsprekend.