Over ons

Home>
Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die voor u op zoek gaat naar de beste oplossing voor uw bodem-, lucht- of waterproblemen? Dan zit u bij HMVT goed. Wij zijn onderdeel van het internationale ingenieurs- en adviesbureau Antea Group. Met zo’n 30 jaar internationale ervaring in de milieutechniek voorzien wij iedere klant van de best passende én meest efficiënte oplossing.

Onze expertise én ervaring zetten we graag in om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Samen met u gaan we op zoek naar een oplossing die past bij uw situatie. Hierbij staat de klant én de milieu-uitdaging altijd centraal. Doordat we beschikken over een breed scala aan milieutechnieken en een sterk team met ervaren professionals bieden we altijd een plan op maat.

Samen met een team van specialisten zoeken we de situatie tot op de bodem uit. Wij voorzien de klant altijd van een heldere en transparante situatie-uitleg en een daarbij passend advies. Met creatieve, efficiënte oplossingen lossen wij elke situatie zo nauwkeurig en snel mogelijk op.

HMVT is een erkend leerbedrijf in het kader van Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Wij leiden vakmensen op.

Kantoor Nederland

Postadres:
Postbus 174
6710 BD Ede

Bezoekadres

Maxwellstraat 31
6716 BX Ede

Telefonisch te bereiken: 0318 624 624

Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.