HMVT op online conferenties

Home> HMVT op online conferenties

Als HMVT willen we graag voorop lopen en mee-innoveren als het gaat om reiniging van bodem en grondwater. Helaas konden de conferenties niet op een locatie georganiseerd worden. Dat zorgde voor lege zalen, maar drukke online meetings. Met één sessieleiding en twee presentaties op Symposium Bodem Breed en en twee presentaties op Aqua Consoil was het dit jaar best druk. De presentaties op Bodem Breed zijn voor deelnemers terug te kijken op youtube. De komende maanden zullen wij onze presentaties via ons nieuwskanaal voor u delen.

Kijk de presentatie terug

Hierbij alvast een eerste presentatie van Wouter Neutel over de succesvolle reiniging van grond ‘verontreinigd’ met Japanse Duizendknoop’. Na een succesvolle proef in Rotterdam, voeren wij op dit moment een in-situ reinigingsproject uit in Amsterdam. Ook daar lijkt onze methode in staat om de Duizendknoop duurzaam te verwijderen. Een unicum in deze markt! Klik hier voor de presentatie.

Grondwater

Met Symposium Bodem Breed en Aqua Consoil zijn we er niet. 24 november zullen wij presenteren op het congres ‘Grondwater, van blauw goud naar code rood’ in Utrecht. Onze stelling zal zijn dat we soms beter bronnen kunnen opruimen dan alleen maar risicogestuurd monitoren/beheren.