Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Herman-Jan Kuyper

Teammanager

Herman-Jan Kuyper

(+31) 6 22236350

hermanjan.kuyper@hmvt.nl

Home> Werken bij HMVT> HMVT zoekt een Elektro- en installatiemonteur

HMVT zoekt een Elektro- en installatiemonteur 

 

Jij bouwt en onderhoudt unieke installaties waarmee wij zorgen voor een schoner milieu. Dit doe je bij ons in de werkplaats én op projectlocaties in binnen- en buitenland.

 

Wat doe je als elektro- en installatiemonteur bij HMVT?

Heb jij een hart voor techniek, unieke installaties en werk jij graag mee aan een schonere wereld? Dan past deze baan zeker bij jou. Bij HMVT bouwen wij in eigen huis unieke installaties voor het zuiveren van lucht, water en bodem. Dit doen wij voor industriële opdrachtgevers in Nederland, België en Frankrijk. Als Elektromonteur werk je met jouw collega’s aan het ontwerp, de voorbereiding, de opbouw én het onderhoud van onze installaties. Dit doe je in onze werkplaats, maar geregeld ook op projectlocaties in binnen- en buitenland. Tijdens het voorbereiden, opbouwen en onderhouden zul je veel werken aan en met elektronische meet- en regeltechniek. Uiteraard bieden we je hierbij alle ruimte en begeleiding om onze technieken en aanpakken te ontdekken en jezelf hierin te ontwikkelen.

 

Dit vind jij mooi om te doen:

 

Met wie werk jij samen?

Je werkt nauw samen met onze projectleiders, werkvoorbereiders en collega-monteurs. Een team dat gemoedelijk is, maar de lat wél hoog legt. We zijn kritisch en communiceren direct, open en eerlijk. Maar altijd vanuit de ambitie om als team het beste eindproduct op te leveren.

 

Dit breng jij mee

  • Mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding richting elektro- of besturingstechniek
  • Interesse in technieken die het milieu en onze leefomgeving verbeteren
  • Je kunt je goed redden in de Engelse taal
  •  Je werkt secuur en houdt niet van half werk
  •  Goede sociale en communicatieve vaardigheden