Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Herman-Jan Kuyper

Teammanager

Herman-Jan Kuyper

(+31) 6 22236350

hermanjan.kuyper@hmvt.nl

Home> Werken bij HMVT> elektro en installatiemonteur

HMVT zoekt een startende  –Elektro en Installatie Monteur !

 

Wie is HMVT ?

HMVT is een innovatief bedrijf dat elke dag bezig is met het ontwerpen en maken van milieutechnische oplossingen. Het gaat om projecten voor het zuiveren van water, het zuiveren van lucht en de uitvoering van complexe bodemsaneringsprojecten. Dit doen we al bijna 30 jaar met veel succes. Kern van onze bedrijfsvoering is het zo snel mogelijk toepassen van innovatieve technieken in onze projecten. Onze veelal industriële klanten bevinden zich veelal in Nederland, België en Frankrijk. HMVT is een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group, gevestigd in Ede. Ben jij de startende monteur die ons kan helpen bij de verdere uitbouw van onze activiteiten?

 

Functieomschrijving

Voor de verdere uitbouw van onze activiteiten zoeken we een startende Monteur Elektro & Installatie. Als startende monteur werk je samen met onze projectleiders en meer ervaren monteurs bij het bedenken, het ontwerp, de technische voorbereiding, nieuwbouw en instandhouding van onze milieutechnische installaties. Hierbij zal je werken op projectlocaties in zowel binnen- als buitenland. Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van elektromeet- en regeltechniek en hoe deze worden gebruikt bij het uitvoeren van onze projecten. Een prima kans om te zien hoe jouw expertise kan bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Daarbij krijg je de kans om je volop te ontwikkelen. 

 

Functie-eisen.

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding zoals Elektro- of Besturingstechniek.
  • Liefde voor techniek in brede zin.
  • Interesse in technische oplossingen om het milieu te verbeteren.
  • Je weet van aanpakken en bent niet vies van reizen in binnen- en soms ook in buitenland.
  • Je bent een aanpakken en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je kunt je goed redden in de Engelse taal.
  • Tenslotte ben je communicatief en sociaal vaardig.

Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de Monteur die wij zoeken! 

 

Wat kunnen wij bieden?

Wij bieden een afwisselende uitdaging binnen een informeel, maar professioneel team. Daarnaast bieden wij een fulltime job op basis van 40 uur per week en bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden op termijn. Wij bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.