Het kan altijd beter: ons vernieuwde proeflab

Home> Het kan altijd beter: ons vernieuwde proeflab

HMVT heeft al jaren een proeflab, dat vooral werd gebruikt om onze eigen bodemsaneringen, water- en luchtzuiveringen uit te proberen en te verbeteren. Onlangs hebben we onze proeflab verbeterd, zo kwam er nieuwe apparatuur en nog een extra zuurkast. Daarom hebben wij nu ook de gelegenheid om voor externe partijen proeven en testen te doen.

Een nieuwe waterzuivering, een nieuwe luchtzuivering, een bodemsanering… altijd spannend. Werkt het allemaal? Wat kost het precies? Worden de gevraagde resultaten (vergunningseisen) gehaald? Hoeveel chemicaliën worden er verbruikt? Hoeveel afval (bijvoorbeeld slib) wordt er geproduceerd? En kan het niet nog beter? Uiteraard komt er een antwoord op al die vragen als je de oplossing full-scale toepast, maar dan heb je er al veel geld en tijd ingestopt. Je wilt vooraf zekerheid. Dit proeflab zit tegen onze werkplaats aan, dus we hebben alles direct bij de hand (pompen, filters, …). Hier kunnen wij alles op kleine schaal eerst uitproberen, niet alleen voor onszelf maar ook voor externe klanten zoals bijvoorbeeld adviesbureaus.

Voor een aantal standaardtesten hebben we een digitaal offertesysteem ontwikkeld. Vul het webformulier in en we mailen je binnen een minuut een op-maat-gemaakt offerte terug.

Lees meer over ons proeflab en offerte-systeem