Drinkwater of niet: Grondwater bedreigd of beschermd?

Home> Drinkwater of niet: Grondwater bedreigd of beschermd?

De CoP Bodemsanering is opgericht door BodemBreed Forum om haar leden, geïnteresseerden en belanghebbenden bij elkaar te brengen rond het thema bodemkwaliteit. Het doel van de CoP is om kennis en ervaring over de uitvoering van bodemsanering verder te ontwikkelen. Kennis en informatie uit te wisselen en te borgen voor de toekomst. Daarvoor organiseert de CoP bijeenkomsten rondom het brede thema bodemsaneringen. Indien je geïnteresseerd bent of met jouw organisatie een bijdrage wilt leveren, dan ben je van harte welkom!

Drink water of niet?
Op 28 maart a.s. organiseert de CoP Bodemsanering in Enschede een themabijeenkomst over recente ontwikkelingen op het gebied van GenX, PFOS en medicijnresten in grondwater. Grondwaterbronnen blijken zo bedreigd dat sluiting noodzakelijk is of de prijs van drink- of proceswater gewonnen uit grondwater stijgt fors. Met gastsprekers van een drinkwatermaatschappij, ingenieursbureau, industrie en saneerder, locatiebezoek en een hapje en drankje willen we je graag bijpraten over oplossingen voor deze bedreigingen.

Datum: Donderdagmiddag 28 maart 2019
Locatie: Prismare, Roomweg 167D te Enschede

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan via de website van BodemBreedForum! Daar vind je ook meer informatie over het BodemBreedForum en hun verschillende themagroepen.