In elke saneringsfase

Wij zijn uw partner die u in elke fase van een bodemsanering begeleidt. We doen onderzoek aan de bron, bepalen in overleg reële saneringsdoelen en komen vervolgens met een concept-ontwerp. Uiteraard ontzorgen we u ook bij de realisatie, saneringsplan, overleg met de overheid, vergunningsaanvragen, beheer en monitoring. HMVT zorgt voor u van A tot Z.

‘Voor elke verontreiniging zetten we de saneringstechniek in die het beste past bij uw situatie en doelstellingen’

Multi-solutions en maatwerk

Waar onze specialisten ook worden ingezet: bij HMVT gaan we altijd van de “best-for-project” aanpak uit. PAK’s, VOCl’s, PFAS, zware metalen, cyaniden of oliedrijflagen: iedere verontreiniging en iedere locatie vergt z’n eigen aanpak.

HMVT biedt een divers gamma aan in situ bodemsaneringstechnieken aan. Voor ieder type verontreiniging selecteren we de saneringstechniek - of een combinatie van technieken – die het beste past bij uw situatie en doelstellingen. Heeft u te maken met een uitdagende cocktail? HMVT beschikt over een eigen proeflab waarin we op kleine schaal analyses en pilot testen kunnen uitvoeren. Meer informatie over onze bodemtechnieken vindt u op de verschillende techniekpagina's.

Saneringsgarantie

Wij verzorgen bodemsaneringstrajecten voor een van tevoren vastgesteld bedrag. Zo voorkom je verrassingen. Onze experts maken inzichtelijk wat de risico’s zijn en welke kosten dit met zich mee brengen.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met 1 van onze experts.

Contact

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord