Welkom bij HMVT - Uw Partner in Luchtkwaliteit

Zuiveren van Lucht: Onze Missie, Uw Gezondheid

Bij HMVT begrijpen we hoe cruciaal schone lucht is voor onze gezondheid en welzijn. De kwaliteit van de lucht die we inademen staat echter onder voortdurende druk door factoren als geuroverlast, chemische stoffen, en fijnstof. Deze verontreinigende stoffen vormen een risico niet alleen voor ons welzijn, maar ook voor het milieu. Daarom zetten wij ons in om bedrijven te ondersteunen bij het beperken en zuiveren van hun emissies naar de atmosfeer. Onze expertise? Het adviseren over en implementeren van de meest effectieve luchtzuiveringstechnieken.

Waarom Luchtkwaliteit Belangrijk Is

Schone lucht is een essentiële basisbehoefte, maar helaas geen garantie. Met de aanscherping van normen voor luchtemissies, waaronder de minimalisatieverplichting voor Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZZS) sinds 1 januari 2016, worden bedrijven geconfronteerd met de noodzaak om hun impact op de luchtkwaliteit te verminderen. ZZS zijn stoffen die ernstige gezondheidsrisico's zoals kanker kunnen veroorzaken, de voortplanting kunnen belemmeren of zich in de voedselketen kunnen ophopen.

Onze Aanpak: Klantgericht en Op Maat

"Elk luchtprobleem is uniek en vereist een specifieke aanpak. Bij HMVT nemen we deze taak zeer serieus. We zorgen voor een naadloze uitvoering van het project, van de eerste analyse tot de finale implementatie," zegt Ted Vendrig van HMVT. Onze aanpak is erop gericht om samen met u te werken aan een schone toekomst. Dit doen we door:

- Luchtonderzoek: Via geavanceerde emissiemetingen brengen we de aard en omvang van uw luchtprobleem in kaart.

- Pilotonderzoek: We testen oplossingen op kleine schaal om het ontwerp en de efficiëntie van de uiteindelijke installatie te optimaliseren.

- Ontwerp en Implementatie: Na zorgvuldige analyse en planning, realiseren we een op maat gemaakte luchtzuiveringsoplossing.

- Operation en Follow-up: Ons team van experts staat klaar voor het onderhoud en technisch beheer van uw installatie, met mogelijkheden voor verhuur of leasing.

Zuiveringsoplossingen: Breed en Innovatief

Onze technologieën omvatten een breed scala aan zuiveringsmethoden, geschikt voor diverse verontreinigende stoffen zoals koolwaterstoffen, geuren, en fijnstof. Wij bieden oplossingen als biologische dampreiniging, adsorptie, absorptie, oxidatie, en dampcondensatie.

De Gasdokter: Voor Al Uw Luchtonderzoek

Naast het zuiveren van lucht, voeren wij als 'gasdokter' diverse luchtonderzoeken uit. Of het nu gaat om bodemluchtmetingen of het controleren van de binnenluchtkwaliteit, wij bieden de expertise die u nodig heeft om een veilige en gezonde omgeving te waarborgen.

Industrial Degassing & Vapour Recovery

Samen met Reym hebben wij Reym-HMVT opgericht, een Joint Venture speciaal om binnen de industrie tijdelijke emissiebeperkende diensten aan te bieden. Dit is nodig wanneer bij groot onderhoud, reinigingswerken en stops tijdelijke dampen vrijkomen. Voor deze Industrial Degassing Services hebben wij een speciale vloot aan mobiele luchtzuiveringsinstallaties ontwikkeld.

Meer informatie hierover vindt u op de website van Reym-HMVT

Samen naar een Schonere Toekomst

Bij HMVT zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, duurzame oplossingen voor luchtzuivering. Ons doel? Een gezondere, schone lucht voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe we u kunnen helpen.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord