Strategische samenwerkingen voor optimale oplossingen

Wij zijn niet beperkt tot één technologie. Door nauw samen te werken met onze klanten en partners zijn wij in staat die technologieën te selecteren die de beste oplossing bieden. Onze oplossingen en verhuurvloot zijn op tal van projecten ingezet. Wij helpen onze klanten het milieu te verbeteren, de uitstoot te verminderen en aan de regelgeving te voldoen. Het maakt HMVT tot de voorkeurs leverancier voor in situ bodemsanering, emissiebeheersing en mobiele afvalwaterzuivering.

REYMHMVT gespecialiseerd in de reiniging van dampen die vrijkomen bij verlading en cleaning in de (petro)chemische industrie met behulp van flexibele, mobiele zuiveringsinstallaties. HMVT heeft een aandeel van 50% in REYMHMVT.

TRS Europe is gespecialiseerd in thermische insitu sanering. HMVT heeft een aandeel van 50% in TRS Europe.

HMVT werkt al bijna 30 jaar samen Prantner, onder andere bij voor de bouw van installaties voor katalytische oxidatie.

BodemBreed Forum is een platform voor professionals in het werkveld van de bodem en de ondergrond. Doel is het delen van kennis en informatie om de ontwikkeling van nieuwe kennis en het oplossen van vraagstukken te bevorderen. HMVT is lid van CoP Bodemsanering en heeft bijdrage aan de cursussen van BodemAcedemie.

HMVT werkt samen met Cornelsen, onder andere op het gebied van waterzuivering voor PFAS.

HMVT is lid van de Constructed Wetland Assocation. De Constructed Wetlands Association (CWA) heeft als doel de toepassing van constructed wetlands voor zuivering van verontreinigde (grond)water te bevorderen.

HMVT werkt samen met het Zweedse Laqua voor toepassing van het biologische Laqua®-filter en de toepassing van wilgen voor

QHSE

Vanwege de aard van de sectoren waarin we werken en de oplossingen en diensten die we onze klanten bieden, zijn de hoogste normen op het gebied van gezondheid en veiligheid essentieel. Door onze veiligheidsnormen voortdurend te verbeteren en nieuwe diensten te ontwikkelen, zorgen we voor een schoner, beter en duurzaam milieu.

Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord