Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met Paul Verhaagen. 

Team Manager

Paul Verhaagen

(+31) 6 118 60 806

Home> Werken bij HMVT> Zelfstandig monteur Technische Dienst

Functieomschrijving
Als Zelfstandig Monteur Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je ondersteunt, zowel zelfstandig als in teamverband, bij de technische voorbereiding, nieuwbouw en instandhouding van onze milieutechnische zuiveringsinstallaties. Hierbij ben je flexibel inzetbaar in onze werkplaats en op onze projectlocaties in binnen- en buitenland. Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • samenstellen van onze water- en luchtzuiveringsinstallaties in onze werkplaats;
  • installatie en opstart van installaties op locatie;
  • periodiek preventief en curatief onderhoud van installaties op locatie;
  • verhelpen van storingen, signaleren van problemen en proactief meedenken t.a.v. verbeterpunten;
  • overige taken zoals bediening van installaties, lichte administratieve taken, actueel houden van tekeningen en deelname aan technisch overleg. 

Functie-eisen
Wij zoeken voor de functie van Zelfstandig Monteur een persoon die een liefde voor techniek heeft. De volgende eigenschappen passen bij jou:

  • je staat stevig in je schoenen en blijft rustig in stressvolle situaties;
  • je weet van aanpakken en je bent niet vies van reizen in zowel binnen- en (soms) buitenland;
  • je kunt je goed redden in de Engelse taal;
  • je bent communicatief en sociaal vaardig;
  • tenslotte heb je een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld richting Mechatronica, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek.

Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de Monteur die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel
HMVT levert milieutechnische oplossingen ten aanzien bodem-, water- en luchtzuivering. Onze veelal industriële klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. HMVT is gevestigd in Ede en een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group.

Wat kunnen wij bieden?
Naast een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende uitdaging, bieden wij voor deze functie een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

Wij bieden een fulltime job op basis van 38 uur per week. Bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt de kans om te werken in een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, in een informele sfeer en waarbij jij voldoening haalt in het zo optimaal mogelijk laten draaien van onze installaties. 

Interesse? Neem contact op met Paul Verhaagen.