Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Paul Verhaagen.

Team Manager

Paul Verhaagen

(+31) 6 118 60 806

paul.verhaagen@hmvt.nl

Home> Werken bij HMVT> Technisch specialist

Technisch specialist

Een gezond milieu vraagt aandacht, een andere manier van leven maar en vraagt vaak ook technische oplossingen. Samen met jou ontwerpen, realiseren en beheren wij deze milieutechnische oplossingen. We leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan een schone bodem, schoon water en schone lucht. Daar lever jij een belangrijke bijdrage aan!

Wat ga je doen?

Als Technisch Specialist ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je ondersteunt, zowel zelfstandig als in teamverband, bij de technische voorbereiding, nieuwbouw en instandhouding van onze milieutechnische zuiveringsinstallaties. Hierbij ben je flexibel inzetbaar in onze werkplaats en op onze projectlocaties in binnen- en buitenland.

Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek. De projecten zijn uitdagend en het werk is afwisselend, zowel qua type klus en klant als qua technische uitvoering. Geen project is hetzelfde. Naast de technische aspecten verzorg je licht administratief werk, denk je graag mee over verbeteringen en stuur je indien nodig ook collega’s aan op een projectlocatie. 

Wat neem jij mee?

Heel belangrijk is dat je passie voor techniek meebrengt. Op school kon je niet kiezen tussen mechanisch of elektrisch. Daarom heb jij ze allebei maar aangeleerd. Wij kunnen leren van jou, denk je na over de dingen die beter kunnen en hoe we nog effectiever kunnen werken. Problemen bestaan voor jou niet, oplossingen wel!

Daarnaast:

  • je staat stevig in je schoenen en blijft rustig in stressvolle situaties;
  • je weet van aanpakken en je vind het leuk om te reizen in zowel binnen- en (soms) buitenland;
  • je kunt je goed redden in de Engelse taal;
  • je bent communicatief en sociaal vaardig;
  • tenslotte heb je een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld richting Mechatronica, Autotechniek, Werktuigbouwkunde of Algemene Operationele Techniek;
  • Voorkeur voor fulltime functie

Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie, maar je niet helemaal herkennen in het profiel neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat krijg je als Technisch Specialist?

Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid en vrijheid. Verantwoordelijkheid voor een goede uitvoering van onze installaties. En de vrijheid om ideeën aan te dragen en jezelf te ontwikkelen. HMVT kent een zeer goed pakket arbeidsvoorwaarden en bieden je voor deze fulltime functie een uitstekend salaris.