Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Paul Verhaagen.

Team Manager

Paul Verhaagen

(+31) 6 118 60 806

paul.verhaagen@hmvt.nl

Home> Werken bij HMVT> HMVT zoekt een (startende) MBO-er met affiniteit voor techniek (werkvoorbereiding/calculatie)

HMVT zoekt een (startende) MBO-er met affiniteit voor techniek (werkvoorbereiding/calculatie)

Wie is HMVT ?
HMVT is een bedrijf dat elke dag bezig is met het ontwerpen, maken en toepassen van milieutechnische oplossingen. Samen met ons team van 35 personen voeren wij projecten uit voor het zuiveren van water, het zuiveren van lucht en in-situ bodemsaneringen. Dit doen we al ruim 30 jaar met veel succes. Kern van onze bedrijfsvoering is het zo snel mogelijk toepassen van innovatieve technieken in onze projecten. Of het nou gaat om de toepassing van biologische methodieken voor de zuivering van grondwater of het met behulp van zon- en windenergie de bodem saneren: wij doen het. Dit wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten.
Onze veelal industriële klanten bevinden zich in Nederland, België, Italië en Frankrijk. HMVT is gevestigd in Ede en een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group. Ben jij de MBO-er die ons kan helpen bij de verdere uitbouw van onze activiteiten?

Functieomschrijving
Voor onze activiteiten zoeken we een (startende) MBO-er. Je werk samen met onze werkvoorbereiders en projectleiders bij het beheer van onze apparatuur en installaties. Wij hebben veel hoogwaardig technisch materieel in gebruik voor het uitvoeren van onze projecten.
Je zal onderdeel uitmaken van onze werkvoorbereiding. Hier worden de projecten technisch uitgewerkt, de inkoop verzorgd en de bouw en onderhoud van onze installaties vorm gegeven. Voor het bewaken van het materieel gebruiken we een materiaal beheer systeem. Een belangrijke taak van jou betreft het beheer van dit systeem. Dit omvat onder andere het invoeren van nieuw materieel in het systeem en het bijhouden van de technische staat van het materieel. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in het gebied van technisch tekenen.
Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende hoogwaardige technieken en apparatuur en zie je hoe deze worden gebruikt bij het uitvoeren van onze projecten. Een prima kans om jouw expertise te laten bijdragen aan het verbeteren van ons milieu.

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
  • Interesse voor techniek
  • Verstand van computer en software (AutoCAD, Inventor en MS office) is een pré
  • Je bent een aanpakker en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je kunt je goed redden in de Engelse taal.
  • Tenslotte ben je communicatief en sociaal vaardig.

Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

Wat kunnen wij bieden?
Wij bieden een afwisselende uitdaging binnen een informeel, maar professioneel team. Daarnaast bieden wij een fulltime job op basis van 40 uur per week en bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden op termijn. Wij bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen. Standplaats is Ede.