Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Paul Verhaagen.

Team Manager

Paul Verhaagen

(+31) 6 118 60 806

Home> Werken bij HMVT> Startende monteur Technische Dienst

Functieomschrijving
Als Startende Monteur Technische Dienst assisteer je, zowel zelfstandig als in teamverband, onze ervaren monteurs bij de technische voorbereiding, nieuwbouw en instandhouding van onze milieutechnische zuiveringsinstallaties. Hierbij ben je flexibel inzetbaar in onze werkplaats en op onze projectlocaties in binnen- en buitenland. Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek.

Functie-eisen
Wij zoeken voor de functie van Startende Monteur een persoon die een brede liefde voor techniek heeft. De volgende eigenschappen passen bij jou:

  • je weet van aanpakken en je bent niet vies van reizen in zowel binnen- en (soms) buitenland;
  • je kunt je goed redden in de Engelse taal;
  • je bent communicatief en sociaal vaardig;
  • MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld Mechatronica, Auto- of werktuigbouw.

Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de Startende Monteur die wij zoeken!

Bedrijfsprofiel
HMVT levert milieutechnische oplossingen ten aanzien bodem-, water- en luchtzuivering. Onze veelal industriƫle klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. HMVT is gevestigd in Ede en een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group.

Wat kunnen wij bieden?
Het betreft een fulltime job op basis van 38 per week en bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden op termijn. Wij bieden een afwisselende uitdaging binnen een informeel, maar professioneel team. Daarnaast bieden wij voor deze functie een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.