Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Paul Verhaagen.

Team Manager

Paul Verhaagen

(+31) 6 118 60 806

paul.verhaagen@hmvt.nl

Home> Werken bij HMVT> HMVT zoekt een (startende) installatie Monteur !

HMVT zoekt een (startende) installatie Monteur !


Wie is HMVT ?
HMVT is een bedrijf dat elke dag bezig is met het ontwerpen, maken en toepassen van milieutechnische oplossingen. Samen met ons team van 35 personen voeren wij projecten uit voor het zuiveren van water, het zuiveren van lucht en in-situ bodemsaneringen. Dit doen we al ruim 30 jaar met veel succes. Kern van onze bedrijfsvoering is het zo snel mogelijk toepassen van innovatieve technieken in onze projecten. Of het nou gaat om de toepassing van biologische methodieken voor de zuivering van grondwater of het met behulp van zon- en windenergie de bodem saneren: wij doen het. Dit wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten.
Onze veelal industriële klanten bevinden zich in Nederland, België, Italië en Frankrijk. HMVT is gevestigd in Ede en een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group. Ben jij de MBO-er die ons kan helpen bij de verdere uitbouw van onze activiteiten?

Functieomschrijving
Voor de verdere uitbouw van onze activiteiten zoeken we een (startende) monteur voor onze installaties. Als monteur werk je samen met onze projectleiders en werkvoorbereiders bij het bedenken, het ontwerp, de technische voorbereiding, nieuwbouw en instandhouding van onze milieutechnische installaties. Hierbij zal je werken op projectlocaties in zowel binnen- als buitenland. Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van meet- en regeltechniek en hoe deze worden gebruikt bij het uitvoeren van onze projecten. Een prima kans om te zien hoe jouw expertise kan bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Daarbij krijg je de kans om je volop te ontwikkelen.

Functie-eisen.

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding zoals Elektro- of Besturingstechniek.
  • Interesse in technische oplossingen om het milieu te verbeteren.
  • Je weet van aanpakken en bent niet vies van reizen in binnen- en soms ook in buitenland.
  • Je bent een aanpakker en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Je kunt je goed redden in de Engelse taal.
  • Tenslotte ben je communicatief en sociaal vaardig.

Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de monteur die wij zoeken!

Wat kunnen wij bieden?
Wij bieden een afwisselende uitdaging binnen een informeel, maar professioneel team. Daarnaast bieden wij een fulltime job op basis van 40 uur per week en bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden op termijn. Wij bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.