Home> Werken bij HMVT> HMVT zoekt een enthousiaste starter met affiniteit voor techniek

HMVT zoekt een enthousiaste starter met affiniteit voor techniek

 

Wie is HMVT ?

HMVT is een bedrijf dat elke dag bezig is met het ontwerpen, maken en toepassen van milieutechnische oplossingen. Samen met ons team van 35 personen voeren wij projecten uit voor het zuiveren van water, het zuiveren van lucht en bodemsaneringen. Dit doen we al ruim 30 jaar met veel succes.

Kern van onze bedrijfsvoering is het zo snel mogelijk toepassen van innovatieve technieken in onze projecten. Of het nou gaat om de toepassing van biologische methodieken voor de zuivering van grondwater of het met behulp van zon- en windenergie de bodem saneren: wij doen het! Dit wordt ten zeerste gewaardeerd door onze klanten. Onze klanten bevinden zich in Nederland, België, Italië en Frankrijk. HMVT is gevestigd in Ede en een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group.

Ben jij een enthousiaste starter met affiniteit voor techniek die ons gaat helpen bij de verdere uitbouw van onze activiteiten?

Functieomschrijving

Voor onze activiteiten zoeken wij iemand die interesse heeft in techniek. Je werk samen met onze werkvoorbereiders en projectleiders bij het opbouwen en onderhoud van onze installaties. Wij hebben veel hoogwaardig technisch materieel in gebruik voor het uitvoeren van onze projecten.

Je zal onderdeel uitmaken van onze werkplaats. Hier worden de projecten technisch voorbereid, de installaties gemaakt en onderhouden. Een belangrijke taak van jou betreft het onderhoud en beheer van de installaties. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden in onze werkplaats in Ede. Je gaat regelmatig ook mee naar onze projectlocaties om te helpen bij het opbouwen van onze installaties op de projecten.  

Natuurlijk bieden wij jou de opleidingsmogelijkheden om je te verdiepen in ons vak. Zo kan je mooi doorgroeien. Tijdens het werk kom je in aanraking met de verschillende hoogwaardige technieken en apparatuur en zie je hoe deze worden gebruikt bij het uitvoeren van onze projecten. Een prima kans om jouw technische interesses verder te ontwikkelen.

Functie-eisen.

  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een technische richting.
  • Brede interesse voor techniek
  • Je bent een aanpakker en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken.
  • Tenslotte ben je communicatief en sociaal vaardig.

Geldt bovenstaande voor jou? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken!

Wat kunnen wij bieden?

Wij bieden een afwisselende uitdaging binnen een informeel, maar professioneel team. Daarnaast bieden wij een fulltime job op basis van 40 per week en bij goed functioneren is er uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd en doorgroeimogelijkheden op termijn. Wij bieden een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen. Standplaats is Ede.