Meer informatie?

Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Neem contact op met Paul Verhaagen.

Team Manager

Paul Verhaagen

(+31) 6 118 60 806

paul.verhaagen@hmvt.nl

Home> Werken bij HMVT> Junior Technisch Medewerker

Junior Technisch Medewerker

Een gezond milieu vraagt aandacht, een andere manier van leven maar en vraagt vaak ook technische oplossingen. Samen met jou ontwerpen, realiseren en beheren wij deze milieutechnische oplossingen. We leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan een schone bodem, schoon water en schone lucht. Daar lever jij een belangrijke bijdrage aan!

Wat ga je doen?

Als Junior Technisch Medewerker ondersteun je onze technische afdeling bij de voorbereiding, nieuwbouw en instandhouding van onze zuiveringsinstallaties. Hierbij ben je flexibel inzetbaar in onze werkplaats en op onze projectlocaties in binnen- en buitenland.

Tijdens de werkzaamheden kom je in aanraking met de verschillende facetten van werktuigbouwkunde, elektro- en besturingstechniek. De projecten zijn uitdagend en het werk is afwisselend, zowel qua type klus en klant als qua technische uitvoering. Geen project is hetzelfde. Bij ons zijn daarnaast volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen naar senior niveau, werkvoorbereiding of wellicht projectleiding.

Wat neem jij mee?

Heel belangrijk is dat je passie voor techniek meebrengt en van aanpakken weet. Verder neem je mee:

  • interesse in technische oplossingen om het milieu te verbeteren;
  • je vind het leuk om te reizen in binnen- en soms ook in buitenland;
  • je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken;
  • je kunt je goed redden in de Engelse taal;
  • MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding zoals Elektro- of Besturingstechniek;
  • je bent communicatief en sociaal vaardig

Mocht je geïnteresseerd zijn in de functie, maar je niet helemaal herkennen in het profiel neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat krijg je als Junior Technisch Medewerker?

Bij ons krijg je een afwisselende, uitdagende baan binnen een informeel, maar professioneel team. Wij kennen een zeer goed pakket arbeidsvoorwaarden en bieden je voor deze fulltime functie een uitstekend salaris. Wij stimuleren het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

Waar kom je te werken?

HMVT levert milieutechnische oplossingen ten aanzien bodem-, water- en luchtzuivering. Onze veelal industriële klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland, maar ook in het buitenland. HMVT is gevestigd in Ede en een zelfstandig onderdeel van Ingenieursbureau Antea Group.