HMVT verwelkomt nieuwe medewerkers

Home> HMVT verwelkomt nieuwe medewerkers

In de afgelopen maanden heeft HMVT 5 nieuwe gezichten rondlopen. Hoog tijd om u voor te stellen aan hen.

Martijn Baars
Martijn Baars doorliep in zijn carrière veel stappen als monteur, service engineer, uitvoering-procestechnoloog waterbehandelinginstallaties. Met ervaring in grondwatersanering, zowel de uitvoerings- als advieskant, kijkt hij op een professionele, nuchtere manier naar innovatieve waterzuiveringsoplossingen. Per 1 maart combineert Martijn advies en uitvoering bij HMVT. Hij houdt zich voornamelijk bezig met zuiveringstechnieken rondom afvalwaterindustrie.

Wouter Neutel
Wouter versterkt per 1 februari het team van projectleiders bij HMVT. Hij is specialist in de thema’s bodem en lucht. Met jarenlange ervaring in onderzoek, advies én uitvoering van bodem, waterbodem en bodemsanering vult hij het team goed aan. Eerder was hij al lid van de HMVT-club. Acht á negen jaar geleden werkte hij namelijk ook voor ons. In de tussentijd heeft hij ervaring opgedaan in de advieswereld.

Rik Tiemens
Rik versterkt per 1 februari het HMVT-team met de werkvoorbereiding. Zo is hij werkzaam op het gebied van technische tekeningen, maar ook inkoop en implementatie van materiaalbeheer bij zijn werkzaamheden. Zowel intern in onze werkplaats als extern bij onze projecten versterkt hij ons team.

Carl Geerlings
Carl is per 1 februari een fris nieuw gezicht in het team van HMVT. Als junior monteur wordt opgeleid door onze senior monteurs. Hij heeft kennis en ervaring in Mechatronica en als servicemonteur. Juist door mee te lopen met onze projecten en door te doen, leren we Carl het mooie vak. Je vindt hem dan ook zowel in onze werkplaats als bij onze projecten. Zo komt hij in aanraking met alle facetten en leert hij het snelst.

Yazid Siteli
Yazid is bezig met zijn Master Degree in Water Science aan het National Institute of Scientific Research. Vanuit Canada is hij betrokken geweest in veel onderzoeken. Vanwege zijn interesse voor Construct Wetlands besloot hij in Nederland hiernaar onderzoek te doen bij HMVT. Hij is bezig met het opstellen van een computermodel voor het ontwerp van Wetlands en een ‘pilot’ Wetland in een container voor testen op locatie.  Daarnaast werkt hij mee aan onderzoek om onze techniek Insitu Chemische Oxidatie (ISCO) nog verder te verbeteren. 

Wouter Neutel, Rik Tiemens en Carl Geerlings