HMVT-reünie

Home> HMVT-reünie

In een volledig vernieuwd kantoor verwelkomt Marco collega’s van vroeger en nu. Vanavond staat in het teken van herinneringen ophalen. Met twee jubilea, zowel Marco als Rein zijn 25 jaar in dienst, is het een perfect om samen te komen. De nieuwste stagiair stond gemoedelijk naast de oprichter.  “Waar staat HMVT nu? En hoe was het vroeger?”

Plezier

Werken met plezier, dat staat centraal bij HMVT en zo ook in de carrière van Reinier en Marco. Dat verdient een gouden speldje en een bos bloemen, maar ook een persoonlijk cadeau. Vanuit HMVT verschenen er zo twee zelfgemaakte ‘awards’ met ieder hun eigen verhaal. Jos en Joop spraken de twee toe met mooie verhalen uit het verleden. Marco volgde met een korte toespraak waarin hij eenieder bedankte voor de afgelopen jaren en waarin hij naar de toekomst kijkt. Stilzitten zit er de komende tijd niet bij.

Groepsgevoel

Met volle statafels met eten en drankjes werd er druk gepraat over huidige en vorige projecten. Nadat iedereen tevreden zijn eten op had, verzamelden vrijwel het hele oude en nieuwe team zich voor een groepsfoto. Het was een prachtig moment om vast te leggen en we kijken namens HMVT terug op een geslaagde reünie.