HMVT nu ook vertegenwoordigd in Frankrijk

Home> HMVT nu ook vertegenwoordigd in Frankrijk

Na al vele jaren vanuit Nederland en België actief te zijn in Frankrijk, kunnen wij u nu met trots melden dat wij met onze collega Jean-Yves Binon ook daadwerkelijk in Frankrijk vertegenwoordigd zijn. Jean-Yves Binon zal voor HMVT en onze Joint Venture TRS Europe het aanspreekpunt zijn voor Franse klanten en adviseurs. Samen met Jean-Yves hebben wij inmiddels projecten uitgevoerd waarbij wij hem hebben leren kennen als een zeer serieuze, technisch zeer goed onderlegde persoon en zeer waardevol in de uitvoering van onze projecten. Zie ook zijn profiel op onze website.

Jean-Yves zal vanuit Chalon-sur- Saône gaan opereren, uiteraard bijgestaan door ons team vanuit Nederland en België. Wij zien deze uitbreiding van ons team als een volgende stap in ons internationaliseringsproces en een eerste aanzet tot de vorming van een eigen afdeling in Frankrijk. Met onze 30 jaar ervaring in milieutechnische ontwerp en realisatie van creatieve oplossingen, merken wij op de Franse markt ook echt van toegevoegde waarde zijn.

Wilt u meer weten over wat wij u in Frankrijk kunnen bieden? Kijk dan eens op onze website of neem gerust contact op met Jean-Yves of met Paul Verhaagen van ons kantoor te Nederland.