HMVT investeert in mobiele ‘testscrubber’

Home> HMVT investeert in mobiele ‘testscrubber’

Scrubben of het ‘wassen’ van dampen is één van de luchtzuiveringstechnieken die vaak door ons geadviseerd en ingezet wordt. Dit wassen kan met water, al dan niet voorzien van toeslagstoffen, of met een wasvloeistof op oliebasis. Dit is uiteraard afhankelijk van de typen dampen die gereinigd moeten worden in combinatie met de lokale situatie. Ieder project is maatwerk en vaak worden dan ook eerst pilottesten uitgevoerd om een oplossing in de praktijk te testen.

Speciaal voor pilottesten waar scrubben de geijkte oplossing lijkt, hebben wij een handzame proefinstallatie aangeschaft. Deze unit kan eenvoudig en snel op locatie geplaatst worden, vraagt kleine aansluitingen en heeft een geringe hoogte en footprint. Ideaal voor het testen van het scrubproces op kleine schaal. Vaak combineren wij de inzet van onze pilotinstallaties met de inzet van continue in-/effluentmetingen van de dampstromen met behulp van mobiele FID-metingen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van dampbehandeling, controlemetingen of de uitvoering van een pilottest? Neem dan contact op met Ted Vendrig of via info@hmvt.nl.