HMVT tijdens de coronacrisis

Home> HMVT tijdens de coronacrisis

De coronacrisis heeft impact op de hele wereld. HMVT stelt hierin ieders gezondheid voorop. De wereld staat op zijn kop en we merken dat komende projecten en evenementen logischerwijs voorlopig niet doorgaan. De lopende projecten van HMVT zijn daarentegen nog in volle gang. Juist bij bodem-, lucht- en watersanering laten we onze relaties niet in de steek. Onze installaties staan dus niet stil!

Gezond verstand
HMVT laat bestaande projecten doorlopen, maar houdt hier nauwlettend de situatie van onze medewerkers in de gaten. Wij volgen hierin de nationale adviezen van het RIVM. In de praktijk komt dit er tot nu toe op neer dat onze installaties kunnen blijven draaien. Vaak werken we met één a twee medewerkers per lopend project, waarin de installatie al staat en draait. Zolang deze medewerkers geen klachten hebben, blijven de vaste contactpersonen/monteurs  naar de installaties gaan. Vertonen zij toch verschijnselen? Dan sturen wij een andere medewerker. Met de mankracht van HMVT zorgen we zo dat huidige projecten geen vertraging oplopen.

Bestaande afspraken
Afspraken die staan, gaan gewoon door. In overleg met uw contactpersoon kijken we naar de mogelijkheden om op afstand deze afspraak door te laten gaan. Zo voorkomen we vertraging en werken we op een veilige, efficiënte manier door. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de online mogelijkheden voor afspraken. Vraag hen hier gerust naar!

Nieuwe saneringsprojecten
HMVT kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden om nieuwe projecten te starten. Ervaring leert dat juiste afstemming hierin een grote rol speelt. Deze afstemming is mogelijk via een afspraak op afstand. In deze afspraken op afstand maken we notulen en afspraken die we u vervolgens via de mail opsturen. Hebben we dezelfde situatie voor ogen? Dan gaat HMVT aan de slag met het maken van een plan van aanpak.

HMVT Ede
Op advies van het RIVM werken de medewerkers van HMVT zoveel mogelijk thuis. We minimaliseren het aantal medewerkers op ons kantoor in Ede. Het hoofdnummer van HMVT wordt vaak wel opgenomen, maar zeker in deze tijden vragen wij u om de directe contactpersoon via mobiel te bellen. 

Neem contact op met onze experts

Neem dan nu contact op met één van onze specialisten!