8 oktober: informatiemiddag Constructed Wetland

Home> 8 oktober: informatiemiddag Constructed Wetland

Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek (HMVT) en Deltares organiseren 8 oktober een gratis informatiemiddag over de Constructed Wetland. In Huis Doorn praten wij u bij over deze kosteneffectieve, energie-neutrale en vooral groene aanpak van (grond)waterverontreinigingen.

Constructed Wetland

Ons grondwater is de afgelopen decennia steeds minder schoon geworden. Er zijn vele oorzaken zoals de belasting door niet volledig gesaneerde bodemverontreinigingen, uitloging vanuit stortplaatsen en diffuse agrarische bronnen. Een traditionele aanpak van een grondwaterverontreiniging kost veel geld en energie. Vaak is dit dan ook de reden dat geen maatregelen worden genomen om de kwaliteit van het grondwater te herstellen. Hierdoor is ons kostbare grondwater de afgelopen decennia steeds minder schoon geworden.

Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek BV (HMVT) en Deltrares hebben de handen ineengeslagen en een kosteneffectieve oplossing bedacht voor de sanering van grondwater: de Constructed Wetland. Bij deze methodiek wordt verontreinigd grondwater gesaneerd met een speciaal ontworpen biologisch wetland. Deze methodiek werkt volledig natuurlijk, is energie-neutraal, is goed inpasbaar in een omgeving en heeft lage aanleg- en beheerkosten. Een mooie natuurlijke oplossing voor een groot probleem.

Informatiemiddag

HMVT en Deltares praten u in een middag graag bij over deze kosteneffectieve, energie-neutrale en vooral zeer groene aanpak van (grond)waterverontreinigingen. Dit wordt mede gedaan aan de hand van 3 lopende projecten in Zwolle, Amersfoort en Doorn. Wij houden dit gratis event in een aangename keizerlijke en monumentale omgeving, namelijk op het landgoed Huis Doorn. Op de locatie bevindt zich ook onze revolutionaire wetland waarmee een kilometerslange VOCl pluim wordt aangepakt.

Wij nodigen u van harte uit voor dit gratis event. Tijdens de middag praten wij u graag bij over de achtergronden, de lopende projecten en laatste ontwikkelingen. Tevens is het is een mooie gelegenheid om uw vakgenoten te ontmoeten.

Wanneer, waar, hoelaat?

Datum: 8 oktober

Plaats: Huis Doorn (link naar googlemaps : https://goo.gl/maps/ENSkcGTnPLq1Kzag7 )

Tijd: 12.00 uur inloop met lunch

Start: 13.00 uur

Einde: 16.00 uur

Borrel en hapjes: 16.00-17.00 uur

Kosten: geen

Meld u aan!

Meld u aan door een e-mail te sturen naar info@hmvt.nl en vermeld daarin met hoeveel personen u aanwezig bent.