Werktuigbouwkundig Ingenieur m/v

'Ben jij die ervaren werktuigbouwkundige met kennis van elektra, besturingstechniek en PLC-technologie?'

Dit is jouw uitdaging
Als werktuigbouwkundige lever jij een belangrijke bijdrage aan ontwerp, constructie en onderhoud van een breed scala aan installaties waarmee wij bodem, lucht en water reinigen. Denk hierbij aan installaties waarmee we verontreinigde bodem onder een industrieterrein verwijderen of die wij inzetten ter zuivering van industriële dampen of waterstromen. De projecten en klanten bevinden zich in geheel West-Europa. Gedegen kennis van elektra- en besturings /PLC-techniek is voor deze baan van essentieel belang.

In deze projecten ben jij medeverantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties binnen de gestelde eisen, geldende wetgeving en richtlijnen. Jij organiseert het ontwerpproces en zorgt ervoor dat de geleverde kwaliteit aansluit bij de wensen van het projectteam. Ook voor externe partijen ben jij een belangrijke spil in het proces. Je standplaats is Ede.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • 5 jaar relevante werkervaring;
  • bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding werktuigbouwkunde;
  • een open houding en coachend vermogen;
  • gedegen kennis van besturingstechnieken en PLC technologie;
  • kennis van elektra is zeer gewenst;
  • je staat open voor periodieke inzet in het buitenland.

Werken bij HMVT
HMVT staat voor Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. Wij realiseren vernieuwende milieutechnische oplossingen op maat voor bodemsanering en grondwatersanering en zuivering van water- en luchtstromen. Onze kracht zit 'm in het toepassen van onze praktische ervaring in combinatie met onze creativiteit.

HMVT en Antea Group
HMVT is sinds 2001 onderdeel van Antea Group. Dit bedrijfsonderdeel met circa 40 mensen specialiseert zich in maatwerk en milieutechnische oplossingen. HMVT blijft echter een eigen BV met een eigen uitstraling. Onze uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn dezelfde als Antea Group.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Je sollicitatie kun je sturen naar: guzide.demirel@anteagroup.com

Meer informatie:
Neem contact op met Ronny Hilhorst via (0)6 22 37 42 70.

 

 

 

Deel deze inhoud op