Verhuur

HMVT Verhuur beschikt over een groot assortiment van mobiele sanerings-, water en luchtzuiveringsapparatuur. Deze apparatuur zetten wij niet alleen in voor onze eigen projecten, maar is ook direct door externe klanten te huren bij onze verhuurafdeling.Wij willen graag verhuren met een meerwaarde. Dat wil zeggen dat we niet alleen leveren wat gevraagd wordt, maar dat wij op basis van onze ervaring en expertise ook graag met de klant kijken welke oplossing meest praktisch geschikt is. Dit alles tegen zeer concurrerende verhuurtarieven.

Tijdelijke luchtzuivering en waterzuivering voor industrie
Wij voorkomen dat uw bedrijfsproces stil komt te liggen bij bijvoorbeeld onderhoud. Lees verder over 'tijdelijke luchtzuivering en waterzuivering voor industrie'

Standaard installaties
Saneren is vaak maatwerk. Uiteraard kunnen wij maatwerk installaties aan u verhuren. Wij kennen echter ook een aantal standaard saneringsinstallaties:

  • Een Multi Fasen Extractie container (20 voet), inclusief ingebouwde olie/water afscheider met een capaciteit van 5m³/uur.
  • Een Bodemlucht Extractie en Perslucht Injectie container (20 voet).
  • Een zuiveringscontainer (10 voet) bestaande uit een ingebouwde olie/water afscheider en een meertraps plaatbeluchter (10m³/uur).

Waterzuiveringsinstallaties
Wat betreft waterzuiveringsinstallaties kennen we een breed scala aan verhuurmogelijkheden, een overzicht treft u aan in het document waterzuiveringsassortiment. Om een snelle prijsbepaling aan de hand van ons basis assortiment te vereenvoudigen, kunt u gebruik maken van ons webformulier. Naar aanleiding van het ingevulde formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u dit wenst, kunt u natuurlijk ook direct contact opnemen met onze verhuurafdeling, via ons centrale telefoonnummer 0318 - 624 624.

Naast de in het overzicht vermelde installaties, beschikt HMVT over nog veel meer materieel. Het materieel in het overzicht is echter ruim op voorraad. Voor niet vermelde componenten kunt u altijd even contact opnemen met de verhuurafdeling.

Luchtzuiveringsinstallaties
Ook wat betreft mobiele luchtzuiveringsinstallaties kennen wij een breed scala aan technieken en apparatuur: klik.

Verhuurtarieven
Onderaan de pagina vindt u een tariefoverzicht van de meest gangbare zuiveringscomponenten. Uiteraard is elk project maatwerk, vooral qua transport, installatie en filtermaterialen. Prijzen voor overige componenten zijn op aanvraag verkrijgbaar. Graag maken wij een passende offerte voor u. Onze algemene voorwaarden voor verhuur zijn van toepassing; deze vindt u hier.

Meer informatie?

Lees verder over 'tijdelijke luchtzuivering en waterzuivering voor industrie'

Nederland:
Kantoor Ede, afdeling verhuur +31 (0)318 624 624
Marco van den Brand +31-(0)6 -537 25 777

België:
Christophe De Ganseman +32-(0) 3 609 55 41

Informatie downloaden?

Waterzuiveringsinstallaties
Saneringsinstallaties
Luchtzuivering
Basisassortiment

 

 

 

Deel deze inhoud op