Water- en luchtzuivering voor de industrie

HMVT ontwerpt, realiseert en onderhoudt zuiveringen: turnkey & fixed price.

Waarom HMVT?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Wij denken met u mee en bepalen samen met u de beste oplossing
  • Totaal oplossing: ontwerp, uitvoering, realisatie, metingen / monitoring, vergunningen / meldingen, signalering, online monitoring;
  • Voor verhuur en verkoop;
  • Er is altijd een maatwerk oplossing voor uw situatie. Wij bieden meerdere technieken aan: gaswassen, katalytische oxidatie, koolfiltratie, biologisch, plasma luchtzuivering ( Corona ), incinerator, luchtstrippen, zandfiltratie, ionenwisselaars, UV waterstofperoxide zuivering, precipitatie van metalen, membraanfiltratie, (de)nitrificatie, elektrolyse, reverse osmose en ultrafiltratie.
  • Ideaal in te zetten als tijdelijke zuivering: zo hoeft uw bedrijfsproces nooit stil te liggen;
  • Ook voor zuiveringen in een ATEX zone;

Tijdelijke waterzuivering of luchtzuivering
In de industrie komt het regelmatig voor dat een bestaande water- of luchtzuivering voor groot onderhoud enige tijd buiten werking is. In dergelijke situaties verzorgt HMVT de tijdelijke, vervangende mobiele zuivering. Wij leveren niet alleen de mobiele installatie, maar adviseren onze klanten ook wat betreft zuiveringsmogelijkheden. Indien nodig voeren hiervoor eerst wat onderzoek uit en testen we zuiveringstechnieken, bijvoorbeeld in onze eigen labruimte. 

Totaaloplossing
We bieden een totaalconcept aan, van begin tot eind: een full solution provider. Dus inclusief advisering, ontwerp, installatie en technisch en milieukundig onderhoud. Indien gewenst kunnen wij ook vergunningen of contacten met het bevoegd gezag op ons pakken. Vrijwel altijd geven wij hiervoor een fixed-price bedrag af.

Maatwerk voor uw situatie
Voor onze zuiveringen kunnen wij putten uit een uitgebreide praktische ervaring met een grote verscheidenheid aan verontreinigingen en een breed scala aan mobiele water- en luchtzuiveringsapparatuur. Dit varieert van eenvoudige oliewaterafscheiders, zandfiltersof koolfilters, stripinstallaties tot meer complexe waterzuiveringen bijvoorbeeld op basis van bijvoorbeeld waterstofperoxide en UV. Ook qua luchtzuiveringen beschikken wij over een breed assortiment: biologische filtratie, actief koolfiltratie en zelfs ook incinerators of katalytische oxidatie units. Indien nodig worden installaties ATEX uitgevoerd.

Veel ervaring
Een mooi voorbeeld van een dergelijk project was de mobiele waterzuivering die wij begin 2011 in Amsterdam verzorgd hebben voor behandeling van een grote hoeveelheid bluswater. Dit bluswater was verontreinigd met een grote verscheidenheid aan verontreinigingen, variërend van aromaten, minerale oliën, tot dioxinen, furanen, MTBE tot verschillende chloorkoolwaterstoffen. Lees referentie ‘mobiele waterzuivering Amsterdam’.

Een ander voorbeeld van een mobiele luchtoplossing betrof een project waar we eind 2011 de ademlucht van opslagtanks met alkylchloride hebben gezuiverd. Hier hebben we een mobiele gaswasser toegepast. Ook dit project betrof een turn-key oplossing 

Neem contact op voor meer informatie en prijzen

Nederland:
Hannover Milieu- en Veiligheidstechniek B.V. (HMVT)
Mawellstraat 31 Ede
Telefoon 0318-624624
Email: info@ of via ons contactformulier.
Contactpersonen: Klaas de Jong of Ted Vendrig 

België:
WeGroSan/HMVT bvba.
Vaartkant Rechts 27 Sint-Lenaarts ( Brecht)
Telefoon 03 609 55 30
Email: info@ of via ons contactformulier.
Contactpersonen: Christophe de Ganseman of Jack van Rossum 

Deel deze inhoud op