Missie

HMVT wil een toonaangevende partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van duurzame en integrale milieutechnische oplossingen voor zuivering van bodem, water en lucht.

Wij werken op basis van de volgende kernwaarden:

Ondernemend
HMVT heeft ambities als het gaat om de vormgeving van de wereld om ons heen. Ons uitgangspunt? Werken in een wereld vol mogelijkheden! Dat betekent voor ons kansen benutten en weloverwogen risico’s nemen. Niet vastroesten in gebaande paden, maar zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of simpelweg een efficiëntere methode. Dynamiek bereik je nooit alleen, dus ondernemen doen we met elkaar. Als medewerkers onderling én samen met opdrachtgevers en partners

Mens én klantgericht
Onze opdrachtgevers geven ons bestaansrecht en onze medewerkers zijn ons kapitaal. Bovendien staat de mens centraal in de leefomgeving waar wij aan werken. Ons doel: een tevreden klant! Om dat te realiseren, bieden we visie met oog voor realiteit. Dus we zijn resultaatgericht, maar letten óók op maatschappelijke belangen, milieu, de (financiële) speelruimte en de mens achter het werk. Voor ons is investeren in duurzame relaties daarom heel vanzelfsprekend.

Ontwikkeling
Een kleine wereld vraagt om grote ideeën. Binnen ons bedrijf vertalen we dat in voldoende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. En in ons werk betekent het dat we ruimte zoeken in denken en doen. Letterlijk, door bijvoorbeeld over landsgrenzen te kijken, maar ook figuurlijk, door ideeën en plannen te laten groeien. Ons streven? Vraagstukken daadwerkelijk oplossen. Dat vraagt om een combinatie van kennis, ervaring, innovatie en creativiteit, maar bovenal om ruimte!

Karakter
Ruim 20 jaar ervaring en een no-nonsense mentaliteit maken dat HMVT stevig met beide benen op de grond staat. Wij willen een partner zijn in het ontwikkelen van duurzame en integrale milieutechnische oplossingen voor zuivering van onze bodem, lucht en waterstromen. Onafhankelijk, deskundig, eerlijk en altijd met respect voor de omgeving. Onze grondhouding? Staan voor wie je bent! Als bedrijf, als medewerker en als mens.

 

Deel deze inhoud op