Klaas de Jong

Naam Klaas de Jong

Functie: Senior projectleider

+31 - 6 - 20 40 65 94

  • expertisegebieden; Internationalisering, onderzoek en ontwikkeling, drijflaagsaneringen, biologische saneringen, chemische saneringen, proceswaterzuivering
  • Loopbaan & interesses: In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen als milieutechnoloog. Ik ben hier in 1998 heengegaan nadat ik mijn HBO-opleiding Milieukunde in Groningen had afgemaakt. Na mijn studie ben ik bij HMVT komen werken en ik werk hier inmiddels met heel veel plezier al meer dan 10 jaar. In het begin heb ik veel praktijkervaring met bodemsaneringen en waterzuiveringen opgedaan door vaak veldwerk te verrichten. Sinds twee jaar ben ik senior projectleider en onderhoud ik de contacten met onze klanten. Daarnaast houd ik me bezig met het maken van offertes en de contractvorming. Tevens ben ik verantwoordelijk voor het (financiële) eindresultaat van het project.

    Ik geniet van het leven en mag in mijn vrije tijd graag lekker koken en gezellig eten met vrienden en familie. Ik zie graag wat van de wereld en ga er samen met mijn vrouw en kind vaak op uit. Daarnaast vind ik het heerlijk om ook thuis te zijn om te klussen en me met mijn hobby wijnmaken bezig te houden.