Remediation Day 2018: opent je ogen!

29 januari 2018

Wie er vorig jaar bij was, weet het. Remediation Day 2018: daar wil je bij zijn. Cruciale kennis, inspirerende inzichten en pittige discussies. Als je komt, maak je dat allemaal mee. In dit blog roept de coördinator van de Remediation Day 2018 je op om ook te komen.

Wil je weten wat mij het meest is bijgebleven van Remediation Day 2017? De vorige editie was het mogelijkheid om in ongedwongen sfeer te discussiëren met vakgenoten.

Oproep: inspireer elkaar
Natuurlijk spar je weleens met collega's met een kop koffie. Tijdens een brainstorm of een overleg ontmoet je misschien vakgenoten. Maar wanneer is iedereen uit het werkveld nu echt bij elkaar? Beleidsmakers, adviesbureaus, opdrachtgevers én aannemers, uit heel Europa? In Nederland was er lange tijd geen platform voor dergelijke ontmoetingen. Tot vorig jaar. De Remediation Day 2017. Elkaar ontmoeten en vooral het in gesprek gaan is bijzonder inspirerend.

Beleidsmakers
Gedeelde kennis groeit. Op het gebied van in situ sanering zijn er genoeg kansen. Als we kennis met elkaar delen, komen die kansen vanzelf bovendrijven. Nieuwe technieken, veranderende regels, innovatieve ideeën. Als we alle puzzelstukjes bij elkaar leggen, komen we als branche verder.
Daarom is er ook dit jaar weer een waardevolle discussiesessie. Nieuw tijdens deze editie is dat ook bevoegd gezag uit Nederland én België aanschuift. Waar moet het bedrijfsleven zich aanpassen? Waar moeten aannemers rekening mee houden? Aan de hand van die vragen zoomen we samen in op de toekomst van bodemsanering. Door de ogen van beleidsmakers, maar ook in praktische zin. Wat zijn de overeenkomsten en verschillen tussen België en Nederland en wat kunnen we daarvan leren?

Vragen?
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een groter netwerk en nieuwe inzichten. Nog geen kaarten? Er is nog plek. Twijfel je nog? Vraag het dan eens aan iemand die er vorig jaar ook was.

Deel deze inhoud op