Nieuw! HMVT verhuurcalculator

24 april 2012

Zuivering huren? Calculeer nu uw eigen offerte! Met de nieuwe handige rekentool van HMVT behoren logge prijslijsten definitief tot de verleden tijd.

U kunt kiezen om snel inzicht te krijgen in de verwachte prijs voor uw zuivering met onze verhuurcalculator. Zo heeft u direct inzicht in de prijs die u op kunt nemen in uw offerte, en u kunt uw opdrachtgevers direct te woord staan.

U gaat liever voor een persoonlijke benadering? Ook dan kunt u uw offerte zelf calculeren. Wanneer u de ingevulde excelstaat doormailt naar info@hmvt.nl, kan onze verhuurafdeling uw offerte definitief maken.

Daarnaast kunt u kiezen om ons webformulier in te vullen. Op basis van deze gegevens zullen wij u zo snel als noodzakelijk een offerte toesturen, of contact met u opnemen om de details door te spreken.

De rekentool vindt u hier: verhuurcalculator

En ons nieuwe webformulier vindt u hier: webformulier.

Mocht u liever direct contact met ons opnemen: ook dat is uiteraard nog steeds mogelijk. Uw vaste contactpersonen zitten iedere werkdag voor u klaar om u te woord te staan. Mailen naar info@hmvt.nl of bellen met (+31) 0318 – 624 624 kan natuurlijk ook.

 

Deel deze inhoud op