[Blog] Uitnodiging: Remediation Day 2018

16 januari 2018

Als we kennis met elkaar delen, zal die exponentieel groeien. Sharing is caring. Dat een groot aantal bodem- en grondwaterspecialisten er zo over denkt, bleek tijdens de Remediation Day vorig jaar in Ede. Wegens de grote belangstelling en opkomst van bodemspecialisten uit heel Europa is er op 1 maart opnieuw een bijeenkomst: de Remediation Day 2018 in het Belgische Mechelen. Daar wil je bij zijn!

In de afgelopen dertig jaar is de kennis en ervaring rondom in situ bodemsanering hard gegroeid. Nieuwe technieken en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. De oplossingen worden steeds geavanceerder, maar als het gaat om bodemvervuiling en -sanering zijn we nog lang niet uitontwikkeld.

Netwerken
Daarom kwamen in 2017 meer dan honderd consultants, aannemers en leveranciers uit heel Europa bij elkaar op het ENKA-terrein in Ede. Het netwerkevent werd door bezoekers onder meer enthousiast ontvangen vanwege de interactie met collega's uit het werkveld.

"Een uitstekende kans om mensen uit de industrie te ontmoeten. Nuttig en interessant om ook het verhaal van technologische leveranciers te horen."

Presentaties
Vorig jaar was de organisatie in handen van HMVT & WeGroSan/hmvt. Twaalf invloedrijke sprekers verzorgden presentaties vanuit verschillende invalshoeken. Ook waren er twee live demonstraties en een discussiesessie. Op 1 maart van dit jaar organiseren HMVT/WeGroSan opnieuw een toonaangevende bijeenkomst. Dit keer samen met partners NTP, Arcadis, Groundwater Technology en Strukton. Experts uit heel Europa zullen in totaal zo'n twaalf presentaties verzorgen over techniek, best practices en in-situ projecten. Drie centrale onderwerpen zijn inmiddels bekend:

• Brownfield Remediation challenges
• In-situ technologies for Petrochemical Industry
• Promising in-situ soil remediation innovations

Reserveren
Deze jaarlijkse ontmoeting met het werkveld wil je niet missen! Reserveren voor de jaarlijkse Remediation Day kan hier online. Het volledige programma staat hier. Presentaties en de discussiesessie zijn vanwege het internationale publiek in het Engels.

Datum:Donderdag 1 maart 2018
Locatie:Lamot Congres- en Erfgoedcentrum, Mechelen, België (Haverwerf – 2800)
Tijd:09:00 – 18:00
Ticket:€97 (excl. BTW)

Vragen
Vragen? Neem contact op met het eventteam via remediationday@hmvt.nl of met mij via LinkedIn. Graag tot 1 maart!

Marco van den Brand, Managing Director HMVT.

 

Deel deze inhoud op